Image Alt

Over ons

Johan aan het woord

In het verleden eigenaar van een groothandel dranken met een uitgebreid aantal horecazaken. Kennis van het uitgangsleven ten top. Weet wat de klant wil ……. Arabica koffie is overal welkom.

Het klinkt een beetje vreemd, maar de Costa Ricaanse koffiebonen smaken en ruiken nog veel meer naar koffie dan andere koffiebonen dat doen. De fijnproever herkent notige hinten in de koffie, voornamelijk aanwezig in geur en afdronk. De Costa Ricaanse koffiebonen zijn perfect in balans en kennen nagenoeg geen aciditeit. Wat betreft de kwaliteit zijn de koffiebonen van het allerhoogste niveau, namelijk Strictly Hard Beans (SHB). Alleen koffiebonen die geteeld worden op een hoogte hoger dan 1300 meter worden hiermee aangeduid. Het zorgt voor een zeer langzame groei van de koffiebessen voor consistente en ongeëvenaarde smaakeigenschappen. Onze bonen zijn ter plaatste in Costa Rica selectief gekozen en geproefd door mijn zoon Michael Jacobs die de meesters in de koffie aan het werk heeft gezien. The Pura Vida coffeebean that makes you dream.

Voor Horeca-Hotels-Restaurants-Tavernes-Rusthuizen- Hospitalen-Bedrijven en Grootwarenhuizen kom ik de zaak ter plaatse bespreken. Kwaliteit blijft onze hoofdzaak.

Johan Jacobs.